Οι συζητήσεις του/της MarieAngela (16)

Απαντήσεις σε συζητήσεις (14) Απαντήσεις Πρόσφατες δραστηριότητες

"κάποιο εργοστάσιο στην Ολλανδία αν δεν κάνω λάθος με το όνομα impossible project, ξε…"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 29, 2011 στον/στην polaroid 600

6 Ιαν 29, 2011
Απάντηση από τον/την Βασίλης Πανδής

"Thank you είχα βρει και εγώ κάτι manuals θα τα κοιτάξω!"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 29, 2011 στον/στην polaroid 600

6 Ιαν 29, 2011
Απάντηση από τον/την Βασίλης Πανδής

"Δεν κάνω σε κανέναν μάθημα, την άποψη μου ήθελα να πω αλλά πρέπει  να την υποστηρίξω…"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 29, 2011 στον/στην Είμαι μέλος τού Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας...?????

32 Ιαν 29, 2011
Απάντηση από τον/την MarieAngela

"Και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω, ο σκοπός της λέσχης όπως και κάθε λέσχης δεν είναι εκ…"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 29, 2011 στον/στην Είμαι μέλος τού Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας...?????

32 Ιαν 29, 2011

"Δεν θα διαφωνήσω γιατί και η δική άποψη σου είναι σωστή, όμως νομίζω ότι παραφράζεις…"

32 Ιαν 29, 2011

"οκ δεν μιλάμε για τοσο τραβηγμένες περιπτώσεις που απλά δεν καταφεραν να βρουν το κο…"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 28, 2011 στον/στην Είμαι μέλος τού Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας...?????

32 Ιαν 29, 2011

"Υ.Σ έρχομαι συχνά μένει ο αδελφός μου παξούς. Ίσως να κανονίσετε κάποια συνάντηση με…"

Ο/Η MarieAngela απάντησε στις Ιαν 28, 2011 στον/στην Είμαι μέλος τού Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας...?????

32 Ιαν 29, 2011

"Φίλε Δημήτρη δεν τα βάζω με σένα όλα σε όλα τα σχόλια στο φωτολεκε που έχουν αναρτηθ…"

32 Ιαν 29, 2011

"ευχαριστω πολύ για την αμεση απάντηση, πιστευω πως η αναφορά που θα κάνουν στο θέμα…"

32 Ιαν 29, 2011

"Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη μου!!! απάντησα απλά γιατί βλέπω κατά περιόδους διάφορα σχόλ…"

32 Ιαν 29, 2011

RSS

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751