Κάνοντας ''zapping'' στά μέλη τής Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, με σκοπό να δω και άλλες φωτό, πέρα απ' αυτές που ''ανέβηκαν'' πρόσφατα, διαπίστωσα πώς υπάρχουν αρκετά ''μέλη'' (παλιά & νέα) τα οποία ποτέ δέν έχουν δείξει το παραμικρό δείγμα τής φωτογραφικής τούς ματιάς.

Ποιός ο λόγος να γίνεται κάποιος μέλος σε ένα φόρουμ και να παραμένει ανενεργός?

Μήπως θα ήταν λογικό αυτά τα μέλη να ταξινομηθούν σάν ανενεργά, και μέσα σ' ένα εύλογο χρονικό διάστημα να διαγράφωνται??

Γνώμη μού είναι πώς ένα Forum τόσο ζωντανό, δέν έχει ανάγκη από μέλη τα οποία ουσιαστικά ποτέ δέν υπήρξαν.

Προβολές: 136

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Ορθότερο βλέπω, να επισημαίνονται -αν βρίσκεται τρόπος- τα ενεργά και δραστήρια μέλη και όχι τα απέχοντα. Πιθανόν ορισμένοι να ενεγράφησαν χωρίς οι δυνάμεις και φιλοδοξίες τους να εκτείνονται πέρα από το ρόλο του απλού θεατή. Να τους αποκλείσουμε ; Σκληρό και αντιδημοκρατικό δείχνει. Εχουμε πνεύμα φιλόξενο, τι θα λέγατε να κληθούν έστω από τη Διαχείριση να εξηγήσουν την στάση τους ; Να ενθαρρυνθούν να μετέχουν όπως μπορούν ή, αλλιώς, μόνοι τους να αποσυρθούν;
Η λειτουργία των προβεβλημένων μελών ξέμεινε από παλιά. Θα καταργηθεί μέχρι αύριο.
Ενοψει των αλλαγων που θα γινουν,επιφυλασσομαι να απαντησω.Αν τελικα υπαρχει καποιος χωρος για προβεβλημενα μελη η γενικα για τα μελη,θα πρεπει μαλλον να φαινεται διαφορετικα (αλφαβητικα/επισκεψημοτητα/σε συνδεση κλπ).Μηπως τα νεα μελη πρεπει να φαινονται?μηπως θα γινεται ενημερωση για νεο μελος ?Ισως τα ανενεργα μελη θα μπορουν να μπουν σε καποια εφεδρεια ας πουμε.
εξαρταται ποιους θελουν να τραβηξουν........
τα προβατακια δεν ειναι ολα ασπρα κι αυτο φυσικο ειναι
Φίλε George εγώ δεν έχω νοιώσει ποτέ προβατάκι... αν όμως υπάρξει κάποιος πού θελήσει να κάνει τόν τσοπάνη, εγώ θα είμαι το πρώτο ''μάυρο πρόβατο''.
Το θέμα των προβαλλόμενων μελών έληξε. Ευχαριστώ.

Και κάτι που σήμερα μου έκανε εντύπωση.....

Μετά το μήνημα της ''nina'' που προφανώς ήρθε σε όλους μας,ξαφνικά ο πίνακας με τα είκονίδια των χρηστών......

γέμισε απο χρήστες που είχαν να φανούν στη φωτο.λε.κε. αρκετούς μήνες... στην παραπάνω φωτό τουλάχιστον 8...

Παρ' όλα αυτά αν και μετά απο τόσο καιρό μας θυμήθηκαν ούτε φωτογραφία πρόσθεσαν ούτε κάποιο σχόλιο έκαναν.....!!!!

Τι να έψαχναν άραγε.......?????   Τα συμπεράσματα δικά σας......!!!!!

και  ο ............θελει την "nina" του   (χερι με χερι μας βλεπω)

Δεν έψαχναν τίποτε Δημήτρη.

Η εμφάνιση των εικονιδίων έχει να κάνει γενικά με την δραστηριότητα. Όταν η nina έγραψε μήνυμα στο προφιλ κάποιου μέλους, τότε το εικονίδιό του άρχισε να "ανεβαίνει" στον πίνακα, διότι υπήρξε κάποιας μορφής δραστηριότητα σχετική με αυτόν.

Είπα κι' εγώ.... έτσι ξαφνικά τέτοιο ενδιαφέρον.....?

Σωτήρη και κάτι αλλό στο οποίο μάλλον μπορείς να επέμβεις...

Λόγο της αλλαγής της φωτό στην αρχική σελίδα, αλλά και την αλλαγή στό χρώμα απο τις γραμματοσείρες,όταν κάποιος επισυνάπτει ενα link σε ένα σχόλιο, λόγο χρώματος είναι δυσδιάκριτο....

Καλησπέρες απο τους Παξούς....

Η υπογράμμιση των συνδέσμων πως σου φαίνεται?

RSS

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750