Κάνοντας ''zapping'' στά μέλη τής Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, με σκοπό να δω και άλλες φωτό, πέρα απ' αυτές που ''ανέβηκαν'' πρόσφατα, διαπίστωσα πώς υπάρχουν αρκετά ''μέλη'' (παλιά & νέα) τα οποία ποτέ δέν έχουν δείξει το παραμικρό δείγμα τής φωτογραφικής τούς ματιάς.
Ποιός ο λόγος να γίνεται κάποιος μέλος σε ένα φόρουμ και να παραμένει ανενεργός?
Μήπως θα ήταν λογικό αυτά τα μέλη να ταξινομηθούν σάν ανενεργά, και μέσα σ' ένα εύλογο χρονικό διάστημα να διαγράφωνται??
Γνώμη μού είναι πώς ένα Forum τόσο ζωντανό, δέν έχει ανάγκη από μέλη τα οποία ουσιαστικά ποτέ δέν υπήρξαν.
Ετικέτες;
Καλησπέρα,
Συγνώμη για το χώσιμο μου και ελπίζω να μου το επιτρέψετε.Μπήκα στην ομάδα 9/2009 και είμαι από τα μέλη που μάλλον δεν μπαίνουν πολύ συχνά και ελπίζω όσα πω να εκφράσουν και τους υπόλοιπους. Μπαίνω και ανεβάζω φωτο μόνο όταν αισθάνομαι ότι έχω κάτι να μοιραστώ, να ακούσω τη γνώμη σας και να την κάνω καλύτερη.Μπαίνω διαβάζω τις συμβουλές που ανεβάζεται συνήθως, κάνω ερωτήσεις ή ότι άλλο με ενδιαφέρει.. Σχόλια δεν γράφω, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να κρίνω κάποια φωτο γιατί δεν έχω αρκετή εμπηρια και γνώση, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που θα μπω και θα πω τα κλασσικά είναι πολύ ωραία, απίστευτη κτλ που όπως λέτε καλύτερα να μην το πω ΚΑΘΟΛΟΥ!
Όπως και να έχει ο δικός μου σκοπός είναι να μάθω κάτι εδω μέσα ακόμα και αν δεν έχω έρθει στα σεμινάρια. Από όταν πρωτομπήκα υπήρξαν κάποιοι που με με βοήθησαν πολύ και τους έχω πει τα ευχαριστώ μου πάρα πολλές φορές και θα συνεχίσω!
Τι χρήστες θέλετε λοιπόν στο φωτολεκε? βάλτε το στους κανονισμούς να μην μπαίνουμε όσοι δεν τους πληρούμε, γιατί με τις αόριστες επιθέσεις καμία φορά μπορεί να προσβληθεί κανείς,
Μαριαντζελα καλη χρονια!
Να σου απαντησω.Ετσι οπως γραφεις εχεις δικιο και μαλλον εσυ ανηκεις σε μια αλλη κατηγορια.Αυτο το χρονο εχεις και τον χρησιμοποιεις οπως σε βολευει.Μαλλον το φορουμ ξεκινησε για αλλο λογο.Ισως για καποιυς που εμφανιζεται το ονομα τους η η σελιδα τους χωρις να ειναι ενεργοι και καποιους που ανεβαζουν φωτογραφιες χωρις να πολυ-συμμετεχουν στα υπολοιπα.
Τωρα υπαρχουν ατομα οπως εσυ για παραδειγμα που εχουν μια περιοδικη σχεση με τη λεσχη.Και αυτο αποδεκτο ειναι.Δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρχουν κανονες και να διαγραφονται καποιοι επειδη δεν πολυεμφανιζονται.
Εχω δει τις φωτογραφιες σου και μου αρεσαν και περιμενω (ουμε) και αλλες.Οσο για τα σχολια ,αλλες φορες λες τα κλασσικα (καλη κλπ) αλλες φορες μπορεις και να ρωτησεις η να ζητησεις διευκρινισεις.
Περιμενουμε να ξαναδουμε φωτογραφιες σου!!
Η MarieAngela μας αποδεικνείει ότι δεν πρέπει να βάζουμε καλούπια και να είμαστε απόλυτοι.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι για διάφορους λόγους διατηρούν χαμηλό προφίλ.
Δεν σας έχει τύχει ποτέ σε παρέα να υπάρχει κάποιος που αν και δεν μιλάει πολύ, να είναι αξιόλογος άνθρωπος ή ντροπαλός ή συνεσταλμένος ή ή ή .....;
Συμφωνώ ότι μέσα σε αυτούς υπάρχουν και οι αγενείς. Όπως αγενείς προσωπικότητες υπάρχουν και στους φλύαρους.
Δεν μπορούν να υπάρξουν αντικειμενικοί κανόνες. Εδώ είναι μία ηλ-κοινότητα ανθρώπων και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Εάν ένας φωτογράφος-μέλος photoleke.ning, αποκομίσει κάποιες γνώσεις και βελτιωθεί ακόμα και με την απλή ανάγνωση και χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή τότε εμείς στην ΦΩΤΟΛΕΚΕ είμαστε ικανοποιημένοι.
Δεν σκοπεύουμε να παρακολουθούμε και να ερευνούμε τις δραστηριότητες τους καθενός ώστε να αξιολογούμε την συμπεριφορά του. Η διαχείριση παρεμβάλλεται μόνο στην περίπτωση που κρίνει ότι κάποιος χρήστης δεν τηρήσει τους Όρους χρήσης της Πλατφόρμας ning- Προσωρινά στα Αγγλικά και σύντομα στα Ελληνικά.
Παρόλα αυτά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και λαμβάνονται υπ' όψιν.
Αγαπητή Marie Angela.
Κατ' αρχάς σ' ευχαριστώ για το ''χώσιμο''....
Εγώ όπως θα διάβασες και στον πρόλογο της συζήτησης που άνοιξα γράφω......'πρόσφατα, διαπίστωσα πώς υπάρχουν αρκετά ''μέλη'' (παλιά & νέα) τα οποία ποτέ δέν έχουν δείξει το παραμικρό δείγμα τής φωτογραφικής τούς ματιάς.'
Άρα εσύ με.....
δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.....!!!!!
Τώρα όσον αφορά αυτούς που ποτέ δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής και αν καμία φορά προσβληθεί κανείς, θα είναι και ευκαιρία να μας πεί πως είναι απ' την πλευρά κάποιου που ποτέ δεν έχει συμετάσχει σε τίποτα....!!!
Επίσης γι' αυτό που γράφεις.... 'Σχόλια δεν γράφω, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να κρίνω κάποια φωτο γιατί δεν έχω αρκετή εμπηρια και γνώση'... θα ήθελα να σου πω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν κρίση για να πούν τουλάχιστον τι αισθάνονται όταν βλέπουν μια φωτογραφία... Δεν χρειάζεται επιστιμονική τεκμιρίωση.....
Για το ερώτημα... 'Τι χρήστες θέλετε λοιπόν στο φωτολεκε?'... εγώ προσωπικά προτιμώ χρήστες ζωντανούς με αγάπη για τη φωτογραφία και χιούμορ....!!!
Χαιρετίσματα απ' τους Παξούς που απ' οτι είδα έχεις επισκευθεί.....
Φίλε Δημήτρη δεν τα βάζω με σένα όλα σε όλα τα σχόλια στο φωτολεκε που έχουν αναρτηθεί για αυτούς που δεν φαίνονται, τουλάχιστον όμως τώρα κάναμε το θέμα ποιο συγκεκριμένο,για εκείνους που μπήκαν μία φορά και δεν ξαναμπήκαν η που το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν φωτό.
Και εκεί όμως έχω τις ενστάσεις μου. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να σου λέει όταν κάνεις εγγραφή οτι πρεπει να κανεις αυτά και αυτά τα πράγματα, οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει μεσα στα πλαισια που επιτρεπονται, οπότε πρεπει να συμβιβαστούν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στην λέσχη, με τους κανονες της.
Λογικό είναι να γινονται εγγραφές που κάποια στιγμή ξεχνιόνται, internet εείναι. Αλλα δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν αυτό, γιατι σίγουρα κάποιος που δεν ασχολείται δεν ειναι δυνατόν να έχει και προβεβλημένες φωτογραφίες.
Γιατι να τους αποκλείσεις λοιπών κοβοντας τους την ευκαιρία κάποια στιγμή να ξανά ασχοληθούν?????
Με την ευκαιρία να αναφέρω πως υπάρχουν και ''μέλη'' τα οποία έχουν κατεβάσει τις φωτό απ' το προφίλ τους.... τι να πούμε γι' αυτούς....?
© 2023 Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.
Με την υποστήριξη του