Παραθέτω δυο διαφορετικές εκδοχές επεξεργασίας της παρακάτω φωτογραφίας (την πρώτη την έχω ανεβάσει ). Θα ήθελα τη γνώμη σας και την προτίμησή σας .


Προβολές: 208

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Στην φωτογραφία και γενικά στην τέχνη η κριτική περιέχει πάρα πολλά υποκειμενικά στοιχεία και δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο.

Εμένα μου αρέσουν και οι δυο, σε κάποιον άλλο ίσως να αρέσει περισσότερο η πρώτη και λιγότερο ή δεύτερη, σε κάποιον τρίτο το ανάποδο και ούτω καθεξής. Δεν βγάζεις άκρη και είναι λογικό αυτό. Αν και τώρα που τις ξαναβλέπω μου αρέσει πιο πολύ η πρώτη.

Αλήθεια, εσένα ποια σου αρέσει πιο πολύ;
φίλε συμφωνώ με τον Γιάννη, παρόλα αυτά η sepia μου κάνει ένα κλικ παραπάνω ..η b/w - color version, είναι λίγο πιο σκληρή.Το θέμα είναι καλό πάντως.
φιλικά
Βλάσης
Ευχαριστώ φίλοι μου για την τοποθέτησή σας. Τελικά το πως βλέπουμε μια φωτογραφία είναι θέμα άκρως υποκειμενικό. Η αισθητική και η προτίμησή μας εξαρτάται πολλές φορές απο το θέμα, τη ματιά και τη δημιουργική μας κατάσταση σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή.
Οι παραπάνω φωτογραφίες έχουν το ίδιο θέμα αλλα εντελώς διαφορετική επεξεργασία. Όταν τις είδα στην τελική τους μορφή δυσκολευομουν να αποφασίσω ποιαν απο τις δυο εκδοχές να ανεβάσω. Κάτι μου έκαναν και οι δυο αλλα για διαφορετικούς λόγους.
Τελικά τη συγκεκριμένη στιγμή μου άρεσε η πρώτη εκδοχή λίγο περισσότερο.
Ίσως η πρώτη αλλά με λιγότερο μαύρο βινιετάρισμα.

RSS

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750

από Μίλτος Παυλής

Ψηφίστε τη φωτογραφία του μήνα με θέμα "Ανθρώπων Έργα"

© 2022   Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης