Προβολές: 54

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας

Σχόλιο από τον/την Νικολέττα Καββαδία στις 21 Σεπτέμβριος 2012 στις 11:49

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σας! Δεν με ενόχλησε καθόλου. Οι "αρνητικές" κριτικές είναι για να μας κάνουν καλύτερους σε αυτό που έχουμε επιλέξει να κάνουμε. Να σας πω ότι όταν τράβηξα την φωτογραφία δεν ασχολιόμουν με την φωτογραφία σας χόμπυ σχολαστικά κι έτσι όταν έγινε η λήψη μου άρεσε πάρα πολύ και δεν σκέφτηκα να τραβήξω κι άλλες.. Όσον αφορά το άτομο που ταΐζει το μικρό τράβηξα με πρόσωπο αλλά δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα..  Σας ευχαριστώ και πάλι για το σχόλιο σας και θα προσπαθήσω η επόμενη φωτογραφία μου να είναι καλύτερη.. 

Σχόλιο από τον/την Γουγριώτης Κώστας (cost@s) στις 21 Σεπτέμβριος 2012 στις 11:41

Νικολέττα πρώτο και σημαντικότερο είναι τα απενεργοποιήσεις την ημερομηνία από την μηχανή σου! τώρα φτάνουμε στην φώτο, χωρίς να είμαι "ιδικός" πιστεύω ότι έχεις ένα δυνατό θέμα και δεν το αναδικνύεις γιατί κατά την γνώμη μου η γωνία λήψης δεν είναι και η καλύτερη. Για εμένα η μηχανή θα έπρεπε να είναι κολλημένη στο μπιμπερό σχεδόν στον τέλος του χωρίς καθόλου ζουμ για να φαίνεται ένα ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΟ μπιμπερό να πηγαίνει σε ένα πολύ μικρό ψυχάκι.

Μία ακόμα ιδέα είναι να την τραβήξεις από γωνία που θα φαίνεται και το πρώσοπο από τον άνθρωπο που το ταΐζει και να τραβήξεις αρκετές για να πετύχεις μία καλή έκφραση στο πρόσωπό του.

Συγνώμη αν σε ενόχλησε το σχόλιό μου και συνέχισε να φωτογραφίζεις αυτό είναι το ποιο σημαντικό.  

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750

από Μίλτος Παυλής

Ψηφίστε τη φωτογραφία του μήνα με θέμα "Ανθρώπων Έργα"

© 2022   Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης