Αγαπητοί φίλοι,

όπως θα έχετε παρατηρήσει η Αρχική σελίδα έχει βελτιωθεί. Τώρα πια έχουμε κι άλλες πληροφορίες, πέρα από τις επιλεγμένες φωτό που είχαμε πρώτα.

Θα ήθελα να σας τις παρουσιάσω:


Top 5 ....

Στο πλαίσιο περιλαμβάνονται τα πέντε πιο δημοφιλή περιεχόμενα (φωτογραφίες, βίντεο, συζήτηση). Τα κριτήρια είναι η επισκεψιμότητα, ο αριθμός των προβολών, ο αριθμός μοναδικών επισκεπτών και σχολίων, το εύρος των σχολίων, κλπ. Η αξιολόγηση και η κατάταξη γίνετε αυτόματα από τους υπολογιστές του ning.

Τι σημαίνει αυτό;

Το περιεχόμενο που εμφανίζετε είναι αυτό που προτιμούν τα μέλη, δηλαδή ... όλοι εμείς. Ο χρόνος υπολογισμού θα μεταβάλλεται μεταξύ μήνα, εβδομάδας και ημέρας περιοδικά, ώστε να είναι στάσιμο και κατ' επέκταση μονότονο.

Η επιλογή του χρόνου υπολογισμού, δεν είναι ακόμα προσβάσιμη από τους χρήστες. Η εναλλαγή όμως θα είναι τέτοια ώστε οι συχνοί επισκέπτες θα είναι καθ' όλα πληροφορημένοι.

!

Με τον σύνδεσμο Προβολή όλων, μεταφερόμαστε σε άλλη σελίδα που μπορούμε να δούμε ... το Top 20.

 

Εικόνες που ξεχωρίζουν...

Slide Show με επιλεγμένες φωτογραφίες. Εδώ μπορείτε να αράξετε. Βάλτε μουσική και πατήστε την επιλογή full screen (τελευταία δεξιά). Αξίζει τον κόπο.

Παρουσιάζονται οι τελευταίες 100 επιλογές.

 

Άν κάνετε κλικ πάνω σε όποια φωτό εμφανίζεται, τότε έχετε πρόσβαση στην σελίδα της (σχόλια κλπ).

Με τον σύνδεσμο Προβολή όλων, μεταφερόμαστε σε άλλη σελίδα με το ευρετήριο όλων των επιλεγμένων φωτογραφιών.

 

I Like it!

Επιτέλους έχουμε LIKE. Και όχι μόνο ένα... αλλά δύο. Το ένα λειτουργεί μόνο μέσα στο δίκτυο μας και το άλλο απ' ευθείας στο προφίλ σας στο Facebook.

Σε κάθε φωτό (κάτω αριστερά), θα παρατηρήσετε 2 νέες επιλογές:

Like (με τον αντίχειρα) και

Like ή Μου αρέσει, με το γνωστό σήμα του Face Book.

 

Το πρώτο Like αναφέρετε στο δίκτυό μας. Όλες τις φωτό που κάνετε Like με αυτό το κουμπί μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες στην προσωπική σας σελίδα, στην αριστερή μπάρα με όνομα My Likes.

 

 

Στην αρχική σελίδα κάτω από κάθε εικονίδιο φωτό ή βίντεο θα εμφανίζονται στο εξής, ο αριθμός των σχολίων και ο αριθμός των δικών μας like (όχι αυτών που γίνονται μέσω του facebook).

Σας άρεσε;

 

Ελπίζω οι νέες αλλαγές να βελτιώσουν την λειτουργία της κοινότητας.

Παρακαλώ τα σχόλιά σας.

Προβολές: 120

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Με τι πρόγραμμα πλοήγησης γιατρέ. Κάνω τηλε-ιατρική χωρίς εικόνα.

Explorer, Firefox, Chrome, Safari....?

Το περίμενα. Βάλε τον Firefox. Είναι πιο συμβατός. Κάνε την δοκιμή και πες μου. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις Chrome, Opera ή Safari.

 

Λόγους που μπορώ να σκεφτώ:

1) Να είναι μπλοκαρισμένα τα pop-up παράθυρα στον Explorer ή κάτι παρόμοιο Κάνε έναν έλεγχο στο options (επιλογές) --- Pop-up Blocker....

2) Να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ explorer και API Keys του δικτύου. Κάνε update στον explorer.

3) Τίποτα από τα δύο.

4) Και τα δύο.

 

Έλεγξε τα παραπάνω ... αλλά σου προτείνω firefox!

Αγαπητέ Σωτήρη θα ήθελα να σου γράψω καποιες απόψεις μου ως προς την πρώτη σελίδα του site μαςΕικόνες που ξεχωρίζουν νομίζω ειμαστε το μοναδικό site που προβάλλουμε κατι τέτοιο και αυτο το γράφω γιατί θελω να πιστεύω οτι τις φωτογραφίες τις ανεβάζουμε εδώ οχι για να εισπράξουμε μπράβο και συγχαρητήρια αλλα για να δείξουμε την δουλεία μας ως έχει και να βελτιώσουμε τυχον παραλειψεις μας..και δεν πρέπει να τις βλέπουμε ανταγωνιστικά, εξάλλου ολοι μας εχουμε κριτήρια σύγκρισης και καταλαβαίνουμε τις καλές απο τις καλύτερες ...Πιστεύω επίσης ότι πρεπει να δώσουμε περισσοτερο έμφαση και στις εγχρωμες φωτογραφίες που νομίζω τις εχουμε αδικήσει (φυσικα δικαιωμα του καθενός είναι να βάλει ότι του αρέσει)δημοκρατία εξαλλου εχουμε Αλλα όπως βλεπω οι περισσοτεροι απο εμας και εγω, πολλες φορες τις εγχρωμες τις μετατρέπουμε σε α/μ.Πρεπει να δώσουμε περισσότερο χρωμα στο site μας. Θέλω να πιστευω ότι δεν θα παρερμηνεύτουν οι αποψεις μου ....ευχαριστω
Νάμαστε παλι ....Σωτήρη αλλη μια παρατήρηση εδω και δυο τρεις μέρες η αρχικη σελίδα δεν δουλεύει όπως παλιά αργει πολυ να καταχωρήσει τα σχόλια ,εχω την εντύπωση ότι το σύστημα έχει παραφορτωθει ...φιλικα πάντα....

Όχι απλά δεν δουλεύει Μάρκο και Σωτήρη …αλλά σέρνεται τελείως ….νομίζω πάντως ότι δεν είναι από το ning …αλλά αυτές τις ήμερες γενικά το internet  είναι αργό ……

Δεν έχουμε μόνο επιλεγμένες φωτό στην Αρχική σελίδα.

Έχουμε τρεις επιλογές και όλο το photostream. Και θα μπουν κι άλλες προσθήκες με μεγαλύτερη καθετοποίηση. Σας πληροφορώ ότι έγινε μεγάλη "μάχη" γι αυτό.

Κώστα αυτά που περιγράφεις είναι ατυχείς συμπτώσεις.

Η διαφορετικότητα στην επιλογή φωτό από τους διαχειριστές, προσθέτει μια επιπλέον ζωντάνια και νομίζω ότι είναι απαραίτητη. Όπως και οι επιλεγμένες. Είναι όμως προφανές ότι όταν υπάρχουν μόνο αυτές καλλιεργείται ο διαγωνιστικός ανταγωνισμός και ακόμη χειρότερα πράγματα.

Νομίζετε ότι συμβαίνει τώρα κάτι τέτοιο; Εγώ νομίζω ότι επικρατούν συνθήκες εξομάλυνσης.

To intenet (web - http) είναι γενικά αργό λόγω εισαγωγής  νέων οδηγιών διευθυνσιοδότησης. Ως γνωστόν χθές -μάλλον προχθες- τελείωσαν επίσημα οι διευθύνσεις στο internet. Δεν θα υπάρξει βέβαια πρόβλημα, αλλά αυτήν την στιγμή αναβαθμίζονται σέρβερς, λογισμικό κλπ κλπ. Ίσως στη φόρτωση σελίδων (web) να ταλαιπωρηθούμε λίγο.

RSS

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750

από Μίλτος Παυλής

Ψηφίστε τη φωτογραφία του μήνα με θέμα "Ανθρώπων Έργα"

© 2022   Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης