Ετικέτες;
ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ -ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Η ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ
Αναφέρω εδώ την απάντηση του Σ. Πανδή σχετικά με το ερώτημα που έθεσα:
Απάντηση από τον/την Σωτήρης Πανδής Πριν από 1 μέρα
Πολύ ωραία ιδέα. Με βρίσκει σύμφωνο και θα κινηθώ προς αυτήν την κατεύθυνση.
μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο θα πρότεινα στους φίλους φωτογράφους να ζητούν την παρουσίαση , απο τον εισηγητή σε ένα απλό email ή στη λέσχη , για την ιστορία να προτείνω να γίνετε , αν γίνετε , ανάρτηση των διαλέξεων - παρουσιάσεων σε εξαμηνιαία ή ετήσια βάση , σε μορφή pdf ή κάτι άλλο .
Τώρα αν ο εισηγητής μπορεί να ανεβάσει την παρουσίαση σε αυτο το φόρουμ με τον ίδιο τίτλο , και να γίνονται συζητήσεις , σε απορίες κλπ είμαι πάλι σύμφωνος .
Το live είναι άλλο πράγμα όμως και αιτούμαι επανάληψη πρίν το καλοκαίρι , πριν έλθουν τα ηλιοβασιλέματα.
Thanks Dr
Δοκίμασα να ανεβάσω εδώ την παρουσίαση της προηγούμενης Δευτέρας αλλά χάνονται οι εικόνες και η μορφοποίηση του κειμένου. Ξέρει κάποιος πως μπρορεί να γίνει σωστά;
Την περιμένω στο mail που σου έστειλα, ώστε να μπει στην ομάδα που έχω φτιάξει για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Έχω φτιάξει μία ομάδα που θα μπαίνουν μέσα όλα τα στοιχεία των εκδηλώσεων της λέσχης.
Δεν εμφανίζεται ακόμα διότι δεν έχω υλικό.
© 2023 Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.
Με την υποστήριξη του