Απευθύνω το ερώτημα στους διαχειριστές του δικτύου κυρίως αλλά με ενδιαφέρει η άποψη και των άλλων φωτολεκέδων. Υπάρχει η δυνατότητα τα κείμενα των σεμιναρίων - μαθημάτων που γίνονται κατά καιρούς στη λέσχη να αναρτώνται σε κάποιο ειδικό χώρο της ιστοσελίδας της Φ.Λ. , ώστε να μπορούν να τα συμβουλεύονται τόσο αυτοί που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν όσο και εκείνοι από τους παρευρεθέντες που αργότερα ενδεχομένως θελήσουν να ανατρέξουν σε αυτά και να ξαναθυμηθούν κάποιες πληροφορίες;

Προβολές: 80

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ -ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Η ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ

Αναφέρω εδώ την απάντηση του Σ. Πανδή σχετικά με το ερώτημα που έθεσα:

Απάντηση από τον/την Σωτήρης Πανδής Πριν από 1 μέρα
Πολύ ωραία ιδέα. Με βρίσκει σύμφωνο και θα κινηθώ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θανάση, δεν είμαι άλλο πια διαχειριστής.
Σωτήρη δεν το γνώριζα αυτό, αλλά ενδιαφέρει εξ ίσου η άποψή σου ως μέλος της Φ.Λ. και θεώρησα υποχρέωσή μου να την παραθέσω στη συζήτηση, αφού είναι απάντηση στο ερώτημα που έθεσα. Ίσως θα έπρεπε πρώτα να ζητήσω την άδειά σου, αλλά την θεώρησα δεδομένη

μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο θα πρότεινα στους φίλους φωτογράφους  να ζητούν την παρουσίαση , απο τον  εισηγητή σε ένα απλό email ή στη λέσχη , για την ιστορία να προτείνω να γίνετε , αν γίνετε , ανάρτηση των διαλέξεων - παρουσιάσεων σε εξαμηνιαία ή ετήσια βάση , σε μορφή pdf ή κάτι άλλο .

Τώρα αν ο εισηγητής μπορεί να ανεβάσει την παρουσίαση σε αυτο το φόρουμ με τον ίδιο τίτλο , και να γίνονται συζητήσεις , σε απορίες κλπ είμαι πάλι σύμφωνος .

Το live είναι άλλο πράγμα όμως και αιτούμαι επανάληψη πρίν το καλοκαίρι , πριν έλθουν τα ηλιοβασιλέματα.

Thanks Dr

Κώστα και Σπύρο, βιαστήκατε λιγάκι να με κρίνετε. Επειδή είναι δύσκολο να αναρτηθεί όπως έγινε η παρουσίαση, δηλαδή με διαφάνειες, την μετατρέπω σε κείμενο στο word και θα την δώσω για ανάρτηση εντός του Σαββατοκύριακου. Έχω μάθει να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Χρειάζομαι μόνο μία μικρή πίστωση χρόνου για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Δοκίμασα να ανεβάσω εδώ την παρουσίαση της προηγούμενης Δευτέρας αλλά χάνονται οι εικόνες και η μορφοποίηση του κειμένου. Ξέρει κάποιος πως μπρορεί να γίνει σωστά;

Την περιμένω στο mail που σου έστειλα, ώστε να μπει στην ομάδα που έχω φτιάξει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Έχω φτιάξει μία ομάδα που θα μπαίνουν μέσα όλα τα στοιχεία των εκδηλώσεων της λέσχης.

Δεν εμφανίζεται ακόμα διότι δεν έχω υλικό.

RSS

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750