Προβολές: 125

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας

Σχόλιο από τον/την Μάνθος Γιαννούλης στις 11 Νοέμβριος 2011 στις 21:55

Επανέρχομαι όπως είχα γράψει. Πρέπει να έχει τραβήξει κάποιος πολλές φωτογραφίες για να επιλέξει αυτήν εδώ όταν διαλέγει από την κάρτα του όπως έκανες εσύ γι' αυτήν. Απουσιάζουν παντελώς τα εικαστικά στοιχεία για να την πεις "ωραία" φωτογραφία. Δεν πρόκειται να μπει πρώτη σελίδα ούτε χρησιμεύει για τοίχο. Είναι φωτογραφία, όμως . . . φωτογραφία !!!!!!!!!!!!!!!! Τα σέβη μου !!! Φωτολεκέδεεεεεεες της Λέσχης που είμαστε ;

Σχόλιο από τον/την Βασίλης Πρωτόπαπας στις 21 Οκτώβριος 2011 στις 23:56
Πολύ καλή με ...τέλειο τίτλο!!!
Σχόλιο από τον/την Μάνθος Γιαννούλης στις 20 Οκτώβριος 2011 στις 16:40

Α, ξέχασα !!!!! Κάνω copy επακριβώς την απάντηση του Θανάση στην ερώτηση μου (πριν την εξαιρετική παρουσίαση του) τι είναι "κλειστά σχήματα"

"Μάνθο, είναι δυσνόητα και αρκετά περίπλοκα τα περί την οπτική αντίληψη για να τα πει κανείς μόνο με λόγια, χωρίς σχήματα, εικόνες κ.λ.π. Σκέφτομαι να ετοιμάσω με την πρώτη ευκαιρία κάτι ολοκληρωμένο και να το συζητήσουμε κάποια Δευτέρα. Τώρα για τα κλειστά σχήματα, μπορώ να σου πω επιγραμματικά ότι το μάτι ακολουθεί τις γραμμές είτε είναι ευθείες είτε καμπύλες και "τρέχει" πάνω τους από το ένα άκρο ως το άλλο χωρίς να σταματάει για πολύ σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Αντιθέτως σταματάει πάνω σε κλειστά σχήματα, όπως ο κύκλος, το τετράγωνο, το τραπέζιο κ.λ.π. τα οποία αντιλαμβάνεται ως ενιαίο σχήμα και όχι ως συνδυασμό γραμμών. Θα έλεγα "παγιδεύεται" από αυτά. Φαντάσου ένα στόχο, που έχει σχήμα Χ αντί να είναι φτιαγμένος από ομόκεντρους κύκλους, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να πετύχεις το σημείο τομής των γραμμών. Θα πούμε περισσότερα από κοντά"

Σχόλιο από τον/την Μάνθος Γιαννούλης στις 20 Οκτώβριος 2011 στις 16:35
Βαγγέλη θα επανέλθω !!!!!! Την κατέβασα στο desktop για να τη βλέπω (πολλές φορές) και για κάποιες μέρες. Προβληματίζομαι !!!!!!! Μου φαίνεται σιγά - σιγά χωρίς να το έχεις καταλάβει και ο ίδιος πλήρως περνάς αλλού . . . φωτογραφικά. Που θα πας ; Ειλικρινά δεν ξέρω !!!!!! Αν θέλεις τύπωσε τις τελυταίες 15- 20 που ανέβασες (όχι μεγάλα πράγματα έστω και 10Χ15 όπως έχει προτείνει ο Χρήστος) και πάμε να τις ΔΟΥΜΕ και να τις κουβεντιάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Λέσχη ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Προσωπικά δεν έχω ουδεμία αμφιβολία ότι με καταλαβαίνεις ακόμη και όταν αυτά που θα μπορούσα να στα πω οποιαδήποτε ώρα τα γράφω δημόσια. Θα τα πούμε και το βράδυ ελπίζω εκτενέστερα στη συνάντηση.
Σχόλιο από τον/την Kostas Giannakou στις 20 Οκτώβριος 2011 στις 13:12
Εγώ τη βρίσκω σατυρική-"αυτοσαρκαστική",   ότι λέει ο τίτλος...
Σχόλιο από τον/την Βαγγέλης Κουλούρης στις 20 Οκτώβριος 2011 στις 0:15
Χαχα, είχα να το δω καιρό και φυσικά ξεράθηκα πάλι στα γέλια. Τωρα για τη φωτογραφία τι να πω, αυτά... αυτά που είπε ο Χάρρυ Κλύνν... αυτά είναι, με κάλυψε ιδανικά. "Ντάξει άμα είναι έτσι γουστάρω  και εγώ".

Πληροφορίες

Τελευταίες καταχωρήσεις

χ τ 754

από Μίλτος Παυλής

χ τ 753

από Μίλτος Παυλής

χ τ 752

από Μίλτος Παυλής

χ τ 751

από Μίλτος Παυλής

χ τ 750

από Μίλτος Παυλής

Ψηφίστε τη φωτογραφία του μήνα με θέμα "Ανθρώπων Έργα"

© 2022   Created by Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης